VI SÖKER EN SKÖTERSKECHEF

En oslagbar kombination – djursjukvård och ledarskap

Solstadens Smådjursklinik bildades 1994 och ägs idag av veterinärerna Jörgen Junkergård och Helen Falkenström. Med åren har Solstadens Smådjursklinik vuxit och flyttade 2004 till nya lokaler på Gräsdalen. Vi utför avancerad djursjukvård och är en remissinstans. Vi har bland annat en stor simbassäng, ett eget ultraljudsrum, en vårdavdelning, flera operationssalar, digitalröntgen, datortomografi, eget laboratorium och en tandavdelning med tillhörande tandteam. Förutom vår klinik i Karlstad har vi även filialer i Arvika och Kristinehamn.

Som sköterskechef leder du djursjukskötarna, djurvårdarna och receptionisterna som är ca 25 personer fördelat på tre kliniker. Vi söker dig som vill utveckla medarbetarna samt driva utvecklingen av sjukhuset framåt tillsammans med medarbetarna. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av förbättringsarbete samt några års erfarenhet som chef och ledare inom djursjukvård eller humansjukvård. Du ska vara trygg i din roll som ledare och med vår värdegrund; genom hög kompetens och arbetsglädje skapar vi den bästa vården till våra djurägare och deras djur.

Din viktigaste uppgift blir att arbeta nära medarbetarna, inspirera och utmana till utveckling och förändring i vardagen. Vår övertygelse är att nöjda medarbetare ger nöjda kunder och attraherar nya medarbetare. Du ska ha ett tydligt ledarskap och ett stort varmt hjärta i en verksamhet som aldrig stannar, samt ett starkt engagemang för patienter och kunder. Du kommer även att vara delaktig i schemaarbetet.

Rekrytering sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Skicka din ansökan tillsammans med cv och personligt brev till HR Birgitta Hermansson, birgitta@solstaden.se