VI BEHÖVER BLI FLER

Leg. Djursjukskötare, Veterinär och Djurvårdare sökes till Solstadens Smådjursklinik i Karlstad.

—–

Leg. Djursjukskötare:
Som person är du positiv, flexibel och ansvarstagande. Vi tror också att du har hjärtat på rätt ställe och en god känsla för service, alltid med djurägare och djur i fokus.

På Solstadens Smådjursklinik tillämpar vi ett uppskattat faddersystem som innebär att du snabbt kommer in i ditt nya arbete och lär känna dina nya kollegor. Vi uppmuntrar till fortbildning för att du ska kunna utveckla dig i din yrkesroll. Utifrån din yrkesprofil och dina tidigare erfarenheter finns det även möjlighet till fördjupade arbetsuppgifter inom olika kompetensområden, med anpassad lönesättning.

Tjänsten är med schemalagda arbetstider, enbart vardagar. För eventuella frågor ber vi dig kontakta Maria Moberg SSK Chef. Maila ansökan samt cv till maria.moberg@solstaden.se

Solstadens Smådjursklinik ligger i Karlstad i natursköna Värmland. Här finns alla möjligheter till en rik fritid. Vid vår klinik erbjuder vi bland annat sjukvård, friskvård, rehab och hundsim. Kliniken har nyligen genomgått en omfattande utbyggnad och är väl utrustad med avancerad teknik. I verksamheten ingår även kliniker i Arvika och Kristinehamn. Vi driver även webbutiken Vetsstore.se

—–

Veterinär:
Vi förutsätter att du trivs med både människor och djur och är intresserad av spännande remissfall inom kirurgi, ortopedi och medicin. Vi uppmuntrar till utveckling inom ditt intresseområde.

Solstadens Smådjursklinik ligger i Karlstad och har också enheter i Arvika och Kristinehamn. Vi driver även webbutiken Vetsstore.se. Vi är 46 medarbetare, varav 11 veterinärer, som tar emot 18 000 patienter per år. Hos oss finns även nattvård.

Kliniken har en trevlig och modern arbetsmiljö och är välutrustad med avancerad teknik. Efter utbyggnad av verksamheten i Karlstad 2019 huserar vi i 1500 kvm stora lokaler och erbjuder bl a skiktröntgen och rehabiliteringsavdelning med bassäng och WTM.

Heltidstjänstens arbetstider är schemalagda på vardagar, ej på helger eller nätter. Anställningen föregås av sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!
Helen Falkenström, helen.falkenstrom@solstaden.se
Jörgen Junkergård, jorgen@solstaden.se

Maria Moberg SSK Chef maria.moberg@solstaden.se

—–

Djurvårdare:
Solstadens Smådjursklinik ligger i Karlstad med filialer i Arvika och Kristinehamn. Vi är 46 medarbetare varav 11 veterinärer och tar emot 18 000 patienter varje år. Hos oss finns även nattvård. Vi söker nu Djurvårdare med D9 behörighet alt. nivå 2-3 gärna med erfarenhet, med huvudsaklig placering på vår klinik i Karlstad. Arbete i Kristinehamn och Arvika kan förekomma. Vi söker dig som är positiv, flexibel och ansvarstagande. Du har hög känsla för service, alltid med djurägare och djur i fokus. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är schemalagda, endast på vardagar. Anställningen föregås av sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

SSK chef maria.moberg@solstaden.se